МЦ Радост

0888400800

Медицински център "НОВА РАДОСТ" - Модерен медицински център за репродуктивна медицина, специализиран в ин витро процедурите. Ние ще Ви осигурим медицински услуги от най-високо качество при пълен комфорт и дискретност.


Вижте повече

"Не казвай, че нямаш достатъчно време. Всеки ден разполагаш с точно толкова часове, колкото са имали на разположение и сляпата педагожка Хелън Келър, Луи Пастьор, Микеланджело, майка Тереза, Леонардо да Винчи, Томас Джеферсън и Алберт Айнщайн."

Хорас Джаксън Браун

Медицински услуги

Донорска програма

Даряването на сперматозоиди или яйцеклетки е жест да помогнете на много хора с репродуктивни проблеми да сбъднат съкровеното си желание за дете.

Вижте още

Ин витро оплождане

За да се разбере същността на ин витро оплождането, е необходимо първо да се изясни процеса на оплождане в естествени условия.

Вижте още

ICSI оплождане

Методът ICSI се препоръчва, когато причината за инфертилитет е тежък мъжки фактор и/или когато двойката има предишни неуспешни процедури.

Вижте още

Вътрематочна инсеминация

Интарутеринна инсеминация с обработени сперматозоиди от съпруга/партньора се прилага при стерилитет с неизяснена етиология.

Вижте още

Ембриология

Ембриолозите, работещи в ин витро лабораторията, са добре обучени и с богат практически опит. Те постоянно следят новите тенденции в областта на асистираната репродукция.

Вижте още

Андрологична лаборатория

Спектърът от възможни изследвания в андрологична лаборатория е много голям, за да могат пациентите да получат качествена медицинска услуга и точна диагноза.

Вижте още

Замразяване и съхранение

Криоконсервацията (замразяването) е метод на съхранение на тъкани и клетки за продължителен период от време в течен азот при температура от минус 196° С.

Вижте още

Специализирани услуги

МЦРМ "НОВА РАДОСТ" предлага богат набор от генетични, цитологични и хистологични изследвания.

Вижте още

За нас

Медицински център Нова радост - Медицински услуги от най-високо качество. Репродуктивна медицина, ин витро процедури.

Новини

17.08.2016 - Успешно преминат одит по ISO

"Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост" беше оценен и одобрен за съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:2015 след успешно преминат одит от международната сертифицираща организация TUV Rheinland.

Вижте още

04.01.2016 - Безплатни консултации по документи

До края на календарната 2016 г. в МЦРМ "НОВА РАДОСТ" ще се извършват безплатни първоначални консултации по документи на двойки с репродуктивни проблеми. За повече информация и записване на часове можете да се свържете с нас на посочените контакти.

Вижте още