МЦ Радост

0888400800

Медицински център "НОВА РАДОСТ" - Модерен медицински център за репродуктивна медицина, специализиран в ин витро процедурите. Ние ще Ви осигурим медицински услуги от най-високо качество при пълен комфорт и дискретност.


Вижте повече

"Веднъж Съдбата спрях с въпрос: "Кажи ми свойта мисъл!" А тя отвърна в миг: "Душа с радост увенчана!"

Омар Хаям

Медицински услуги

Донорска програма

Даряването на сперматозоиди или яйцеклетки е жест да помогнете на много хора с репродуктивни проблеми да сбъднат съкровеното си желание за дете.

Вижте още

Ин витро оплождане

За да се разбере същността на ин витро оплождането, е необходимо първо да се изясни процеса на оплождане в естествени условия.

Вижте още

ICSI оплождане

Методът ICSI се препоръчва, когато причината за инфертилитет е тежък мъжки фактор и/или когато двойката има предишни неуспешни процедури.

Вижте още

Вътрематочна инсеминация

Интарутеринна инсеминация с обработени сперматозоиди от съпруга/партньора се прилага при стерилитет с неизяснена етиология.

Вижте още

Ембриология

Ембриолозите, работещи в ин витро лабораторията, са добре обучени и с богат практически опит. Те постоянно следят новите тенденции в областта на асистираната репродукция.

Вижте още

Андрологична лаборатория

Спектърът от възможни изследвания в андрологична лаборатория е много голям, за да могат пациентите да получат качествена медицинска услуга и точна диагноза.

Вижте още

Замразяване и съхранение

Криоконсервацията (замразяването) е метод на съхранение на тъкани и клетки за продължителен период от време в течен азот при температура от минус 196° С.

Вижте още

Специализирани услуги

МЦРМ "НОВА РАДОСТ" предлага богат набор от генетични, цитологични и хистологични изследвания.

Вижте още

За нас

Медицински център Нова радост - Медицински услуги от най-високо качество. Репродуктивна медицина, инвитро Варна.

Новини

12.11.2023 - Фонд Център за асистирана репродукция

"Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост" има сключен договор с Център за асистирана репродукция /ЦАР/ към Министерство на здравеопазването.

Вижте още

09.03.2018 - Рожден ден

Празнуваме рожден ден на Ин витро център Нова Радост на Благовещение с подаръци за нашите пациенти!

Вижте още