МЦ Радост

0888400800

Медицински център "НОВА РАДОСТ" - Модерен медицински център за репродуктивна медицина, специализиран в ин витро процедурите. Ние ще Ви осигурим медицински услуги от най-високо качество при пълен комфорт и дискретност.


Вижте повече

"Веднъж Съдбата спрях с въпрос: "Кажи ми свойта мисъл!" А тя отвърна в миг: "Душа с радост увенчана!"

Омар Хаям

Медицински услуги

Донорска програма

Даряването на сперматозоиди или яйцеклетки е жест да помогнете на много хора с репродуктивни проблеми да сбъднат съкровеното си желание за дете.

Вижте още

Ин витро оплождане

За да се разбере същността на ин витро оплождането, е необходимо първо да се изясни процеса на оплождане в естествени условия.

Вижте още

ICSI оплождане

Методът ICSI се препоръчва, когато причината за инфертилитет е тежък мъжки фактор и/или когато двойката има предишни неуспешни процедури.

Вижте още

Вътрематочна инсеминация

Интарутеринна инсеминация с обработени сперматозоиди от съпруга/партньора се прилага при стерилитет с неизяснена етиология.

Вижте още

Ембриология

Ембриолозите, работещи в ин витро лабораторията, са добре обучени и с богат практически опит. Те постоянно следят новите тенденции в областта на асистираната репродукция.

Вижте още

Андрологична лаборатория

Спектърът от възможни изследвания в андрологична лаборатория е много голям, за да могат пациентите да получат качествена медицинска услуга и точна диагноза.

Вижте още

Замразяване и съхранение

Криоконсервацията (замразяването) е метод на съхранение на тъкани и клетки за продължителен период от време в течен азот при температура от минус 196° С.

Вижте още

Специализирани услуги

МЦРМ "НОВА РАДОСТ" предлага богат набор от генетични, цитологични и хистологични изследвания.

Вижте още

За нас

Медицински център Нова радост - Медицински услуги от най-високо качество. Репродуктивна медицина, ин витро процедури.

Новини

08.11.2016 - Промоционален пакет изследвания

Във връзка с наближаващите Коледни и Новогодишни празници МЦРМ "Нова Радост" обявява промоционални отстъпки от цената на спермограмите при мъжете и от цената на ехографските изследвания при жените за периода от 15.11.2016 г. до 30.12.2016 г. вкл.

Вижте още

17.08.2016 - Успешно преминат одит по ISO

"Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост" беше оценен и одобрен за съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:2015 след успешно преминат одит от международната сертифицираща организация TUV Rheinland.

Вижте още