МЦ Радост

0888400800

"Обещай само онова, което можеш да дадеш. После дай повече, отколкото си обещал."

Хорас Джаксън Браун

Промоционален пакет изследвания

Всички жени, които не са в процес на хормонална стимулация, могат да си направят ехография /вагинална или абдоминална/ на цена от 30 лева с 25% отстъпка от редовната цена - 40 лева.

За мъжете изследването - разширена спермограма, е с 25% отстъпка от редовната цена - 80 лева и е на цена 60 лева. Ако се проведе друго изследване, свързано с мъжката фертилност, в комбинация с разширена спермограма, тогава цената на спермограмата в промоционалния пакет ще бъде с 50% отстъпка:

1. Разширена спермограма + ASA на обща цена от 80 лева /редовна цена - 120 лева/.

2. Разширена спермограма + МБИ р.п. на цена от 130 лева /редовна цена 170 лева/.

3. Разширена спермограма + МБИ р.п. + ASA на цена от 170 лева /редовна цена 210 лева/.

4. Разширена спермограма + Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди на цена от 220 лева /редовна цена 260 лева/.

5. Разширена спермограма + МБИ р.п. + Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди на цена от 310 лева /редовна цена 350 лева/.

6. Разширена спермограма + МБИ р.п. + Тест за ДНК фрагментация на сперматозоиди + ASA на цена от 350 лева /редовна цена 390 лева/.

Разяснения:

ASA - Анти-спермални антитела в семенната плазма.

МБИ р.п. - Микробиологично изследване на еякулат /разширен пакет/ - изследване за патогенна бактериална флора, гъбички, Mycoplasma hominis, Trichomonas vaginalis, Ureaplasma urealyticum.

Важни изисквания за провеждане на гореизброените изследвания при мъжете са: сексуално въздържание между 3 и 5 дни, както и през последните 7 дни преди провеждане на изследванията да не е консумиран алкохол.

Проведените в периода на промоцията изследвания ще бъдат разчетени безплатно от биолог, ембриолог след предварително запазен час за консултация.

МЦРМ "Нова Радост" предлага и на всички бъдещи родители уникална възможност да се запознаят с тяхното неродено дете чрез провеждане на качествена и прецизна пренатална диагностика. Ние гарантираме висок професионализъм, комфорт и безкомпромисно качество на проведеното изследване. Бъдещите родители ще имат възможност да наблюдават осъществяването на ехографските прегледи на широк LCD екран, както и да направят запис на вълнуващите кадри от нероденото им бебе във всички възможни измерения - 2D, 3D, 4D образ в реално време. Ултразвуковите изследвания ще се документират и архивират на съответни електронни носители - DVD и/или USB. Всяка проведена четири-измерна /4D/ ехография с фетална морфология на плода в периода между 19 и 22 гестационна седмица на бременността ще бъде на цена от 90 лева /редовна цена - 120 лева/, а четири-измерната /4D/ ехография при многоплодна бременност ще е на цена 112,50 лева /редовна цена - 150 лева/. Промоцията е валидна в периода между 15.11.2016 г. и 30.12.2016 г. вкл. при наличие на свободни часове за провеждане на прегледите.

Да посрещнем празниците със здраве, душевен мир и радост!

« Обратно