МЦ Радост

0888400800

"Даряваме РАДОСТ въжделена с много обич и благост от нас сътворена, на бъдещите мама и тате Вселена от милувка на свидна рожба озарена."

Екипът ни

Вътрематочна инсеминация

Вижте повече

ICSI оплождане

Вижте повече

Медицински център "НОВА РАДОСТ" - Модерен медицински център за репродуктивна медицина, специализиран в ин витро процедурите. Ние ще Ви осигурим медицински услуги от най-високо качество при пълен комфорт и дискретност. Процедурите ни отговарят на най-високите стандарти за качество и сигурност.

Всички наши лекари са сертифицирани специалисти с дългогодишен опит и доказан успех в съответната медицинска област, а базата и медицинското ни оборудване отговарят на международните изисквания за качество, надеждност, стерилност и безопасност.

При нас се извършват всички необходими изследвания и диагностични процедури от областта на гинекологичната ендокринология, андрологията и безплодието в семейството.

Можете да се доверите на нашия професионализъм, дискретност и лоялност!

МЦРМ "НОВА РАДОСТ" разполага с:

Основателят на клиниката д-р Алкан Емин е сред водещите български специалисти, практикуващи в областта на асистираната репродукция. С гордост можем да кажем, че притежаваме завиден опит в целия процес на лечение при пациенти с репродуктивни проблеми - от установяване причините за инфертилитет до раждане на здраво дете.

В МЦРМ "НОВА РАДОСТ" работим с най-иновационната апаратура от водещи световни производители, с което въвеждаме нови стандарти в областта на асистираната репродукция. Всички АГ кабинети са снабдени с 4D ехографи, с което гарантираме високо качество на обслужване. Следим стриктно всички правила на стерилност и дезинфекция, като прилагаме най-добрите световни стандарти и добра практика.